• YARIM ALTIN
    7.955,00
    % -0,18
  • AMERIKAN DOLARI
    32,4337
    % 0,01
  • € EURO
    34,7949
    % -0,18
  • £ POUND
    40,8112
    % -0,23
  • ¥ YUAN
    4,4766
    % -0,07
  • РУБ RUBLE
    0,3474
    % -0,17
  • BITCOIN/TL
    2078031,494
    % 1,14
  • BIST 100
    10.082,77
    % 1,69

Findeks Nedir ?

Türkiye’nin önde gelen dokuz bankası tarafından kurularak hayata geçirilen ve kişilerin finansal düzenlemelerine yardımcı olan bir finansal hizmet platformu olarak karşınıza çıkar. Bu platformun kişilere sağladığı birçok yarar bulunmaktadır. Bu sitemi kullanarak finansal durumunuzun analizini yapabilir ve gerekli bilgilere erişim sağlayabilirsiniz.

Bankalar ile olan ilişkilerinizi bu sistem üzerinden takip edebilir ve borç durumunuzu sorgulayabilirsiniz. Güvenilir olması ile ön planda olan bu sistem finansal açıdan size kolaylık da sağlayacaktır. Bu sistem dünya üzerinde yaygın olarak kullanılmakta ve size sağlıklı sonuçlar almanıza yardımcı olmaktadır. Bundan dolayı güvenilir bir şekilde hizmet alarak kullanım sağlayabilirsiniz. Bu sistemi kullanmak ücretsizdir. Ancak üyelik işleminden sonra kullanılmak istenen paketler için ekonomik ücretler ödemeniz gerekir.

ilginizi çekebilecek yazılar:

Finansal Geleceğinize Yön Verin

Bankalar ile ilişkilerinizi düzenlemenize ve kredi notunuzu öğrenmenize yardımcı olan bu platform sayesinde risk raporunuzu da görebilirsiniz. Geçmiş yıllara ait ödenen tüm kredilerinizi tek seferde görüntüleyebilir ve kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu hizmete detaylı olarak da ulaşım sağlayabilme imkanınız bulunmaktadır. Findeks hayatı kolaylaştırıcı özelliği ile size yardımcı olmaktadır. Ayrı ayrı bankalardaki kredilerinizi takip etmek yerine tek seferde tüm bilgilere güvenilir bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz. Bu da sizin açınızdan büyük bir avantaj sağladığı gibi zamandan da tasarruf sağlar.

Tüm Bilgiler Tek Çatı Altında

Finansal geleceğinize yön vermenizi sağlayan bu sistem finansal açıdan da sizi güçlü kılar. Findeks kredi notu bankaların size kredi verirken kullandığı puan sistemidir. Bu sistemin en önemli özelliklerinden biri borçlarınız ve kredi bilgileriniz yada ödeme değişiklikleri ile ilgili bilgileri size güncel olarak sunar. Buda büyük bir avantaj sağlayacaktır.

En büyük avantajlarından bir tanesi de farklı bankalarda olan kedi kart bilgilerinize tek seferde erişim sağlayabilmenizdir. Bu da kolaylık sağlayan diğer bir etkendir. Not danışmanı hizmeti ise kredinizin ödemesini nasıl iyi yönlendirebileceğiniz konusunda size yardımcı olur. Takipçi sistemi, sayesinde ise internette bilgilerinizin güvenilir bir şekilde saklanmasından sorumludur. Sizde bu hizmetlerden yararlanarak finansal bilgilerinizi tek çatı altında yönetebilirsiniz.