• YARIM ALTIN
    7.876,00
    % -1,70
  • AMERIKAN DOLARI
    32,4024
    % -0,08
  • € EURO
    34,6470
    % -0,51
  • £ POUND
    40,5477
    % -0,70
  • ¥ YUAN
    4,4797
    % 0,02
  • РУБ RUBLE
    0,3483
    % 0,13
  • BITCOIN/TL
    1953598,707
    % -4,21
  • BIST 100
    10.045,74
    % -0,37

Trabzonspor Fan Token (TRA) Nedir? Nasıl Alınır?

Günümüz dünyası dijitalleşme dünyası… Hayatımızın içerisindeki hemen her şey gibi borsa ve yatırım sektörü de dijitalleşmeden nasibini aldı. Zira son yıllarda kripto para borsaları oldukça revaçta… Gerek kolay anlaşılabilir ara yüzlere sahip olması gerek kolay alım satım işlemleri yapılabilmesi gerekse de kısa süre içerisinde ciddi kar sağlayabilen bir borsa türü olması nedeniyle son zamanların gözdesi haline gelen bu kripto para borsaları aracılığı ile alınabilecek bir kripto para (coin) türü de ülkemiz futbolseverlerinin de pek yakından bildiği Trabzonspor Fan Token ya da kripto para borsalarındaki bilinen kısa adıyla TRA… Peki bu bahsi geçen Trabzonspor Fan Token nedir ve bu token nerelerden nasıl bir şekilde alınıp satılabilir? Yazının devamında Trabzonspor Fan Token ya da bir başka deyişle TRA hakkında tüm merak edilen soruların cevabını bulabileceksiniz. Hiç vakit kaybetmeden soruları cevaplamaya başlayalım…

Trabzonspor Fan Token Nedir? TRA Nedir?

Trabzonspor Fan Token yani TRA, yazının başında da bahsedildiği üzere çeşitli kripto para borsalarında listelenen ve bu sayede kripto para borsaları kullanıcılarının böylesi borsalarda alıp satabildiği bir kripto para türüdür. Daha da kısa ve anlaşılır şekilde ifade edilecek olursa TRA ya da bir başka deyişle Trabzonspor Fan Token, tıpkı Bitcoin (BTC) gibi -her ne kadar o denli popüler olmasa da- bir kripto para türüdür. Peki bahsi geçen bu kripto para yani TRA nerelerden alınabilir?

Trabzonspor Fan Token Nereden Alınır? TRA Alım Satım Borsaları Neresi?

Ülkemizde pek çok futbol tutkununun kripto paralara ve kripto para borsalarına ilgi duymasının doğal bir sonucu olarak Fan Token’lere olan ilgi her geçen gün artmaktadır. Lakin pek çok futbol sevdalısı da Trabzonspor Fan Token almak istemesine rağmen bu tokenin yani TRA’nın nerelerden alındığı bilmemektedir. Gerçekten de Trabzonspor Fan Token nerelerden alınabilir?..

Trabzonspor Fan Token yani TRA; hemen her Fan Token gibi “Chiliz” kripto para borsası aracılığı ile piyasalara sürülmüş bir kripto paradır. Bu bağlamda Trabzonspor Fan Token temin edebileceğiniz borsalardan birisinin Chiliz olduğunu söylemek mümkün… Chiliz kripto para borsasında Trabzonspor Fan Token’i temin etmenin ötesinde alım satım işlemleri yaparak da kazanç sağlayabilirsiniz.

Trabzonspor Fan Token alabileceğiniz noktalar tabii ki de Chiliz’den ibaret değildir. Chiliz’in yanı sıra Paribu gibi yerli kripto para borsalarından da Trabzonspor Fan Token alım satım işlemleri yapabilirsiniz.

            Trabzonspor Fan Token Binance Alım Satım İşlemi Mümkün Müdür?

Trabzonspor Fan Token ile ilgili sorulan en yaygın sorulardan birisi de günümüz kripto para dünyasının en popüler borsası olan Binance aracılığı ile TRA alım satım işlemi yapılıp yapılamayacağıdır. Trabzonspor Fan Token şimdilik Binance’de listelenmemektedir. Fakat AC Milan Fan Token gibi yine Chiliz tabanlı bazı fan tokenlerin Binance’de listelendiğini de göz önünde bulundurursak orta vadede Trabzonspor Fan Token’i de Binance listelerinde görmemiz için hiçbir engel yok diyebiliriz.

Trabzonspor Fan Token Nasıl Alınır?

Trabzonspor Fan Token (TRA) hakkında bilgi edindikten ve tokenin hangi platformlardan temin edilebileceğinden haberdar olduktan sonra pek çok kişi Trabzonspor Fan Token alımının nasıl yapılacağını merak etmeye başlıyor. Trabzonspor Fan Tokeni yani TRA’yı listelendiği kripto para borsalarına cüzdan bakiye yükleyerek satın alabilirsiniz. Örneğin Paribu’da hesap oluşturup hesabınıza bakiye yükledikten sonra Trabzonspor Fan Token alımı yapabilirsiniz.

Trabzonspor Fan Token Fiyatı Ne Kadar?

Trabzonspor Fan Token hakkında en çok sorulan sorulardan birisi de “1 TRA fiyatı kaç TL’dir?” sorusudur. Kripto para borsalarındaki hemen her kripto para birimi gibi TRA’nın da fiyatı gün içerisinde sürekli değişmektedir. Yine de somut meblağlardan söz edilecek olursa 2021 yılının üçüncü çeyreği itibariyle 1 TRA fiyatı 35- 39 TL arasında gidip gelmektedir. Yıl içerisinde zaman zaman bahsi geçen bu birim meblağ 20’li ve 40’lı TL’leri görmüş olsa da 2021 yılının ikinci yarısı için genel seyir 35-40 TL bandındadır.

Trabzonspor Fan Token ile Kazanç Sağlamak Mümkün Müdür?

Öncelikle her tokenden kazanç sağlamak yani kar etmek ve aynı şekilde zarar etmek de ihtimal dahilindedir. Trabzonspor Fan Token, pek çok kripto para uzmanı tarafından potansiyelinin altında bir fiyat bandında seyreden bir token olarak görülse de TRA’nın potansiyeline ulaştığını iddia eden kripto para yatırımcıların sayısı da bir hayli fazla. Hal böyle olunca Trabzonspor Fan Token’den kazanç sağlamanın mümkünlüğü konusunda kendi kararınızı vermeniz finansal açıdan en sağlıklısı olacaktır.